Joan Dausà

  • Joan Dausà
    diciembre 27, 2019 - diciembre 28, 2019
    10:00 pm - 6:00 am
We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.

Ara Som Gegants marcarà un abans i un després a la carrera musical de Joan Dausà. Prop de seixanta concerts on s’han viscut nits històriques, com el concert de presentació al Tibidabo, el festival de Cap Roig, el de Jardins de Pedralbes o el de l’Auditòrium de Palma entre d’altres…

Cançons com «La Gran Eufòria» o «Tot Anirà Bé», han esdevingut dues de les cançons més radiades del 2018 i del 2019, esdevenint nous hits del seu cançoner, a més de la celebrada «Caure no feia Mal» cantada amb Santi Balmes. Triat per Estrella Damm per compondre i cantar la cançó d’una de les campanyes de publicitat més sonades de l’any.

La premsa especialitzada també ha reconegut a Joan Dausà amb el premi Enderrock al millor artista del 2018 i el premi Enderrock del públic al millor disc de cançó d’autor de l’any. Els premis Soundie també han reconegut «La Gran Eufòria» com el millor videoclip en català del 2018.

Tots aquests reconeixements i alegries, a l’abast de molt pocs artistes, no haurien estat possibles sense el suport del seu públic, i per aquest motiu Dausà ha volgut tancar aquesta exitosa etapa amb un nombre limitat de concerts a teatres i auditoris on la proximitat amb els seus segueixi essent un dels seus trets diferencials. Una gira per acomiadar-se de dos anys d’exceoció i agrair el suport incondicional dels seus seguidors. Una gira de comiat que precedirà una aturada dalt dels escenaris perquè Dausà agafi aire i així pugui compondre una nova col·lecció de cançons que veurà la llum durant el 2021.

 

 

Obertura de portes:

22:00h

Horari de concert:

22:30h

Edat mínima per accedir al concert +16 anys.

Menors de 16 han d’anar acompanyats de pare/mare/tutor legal i amb autorització oficial firmada. Podeu trobar l’autorització fent click AQUÍ.

Sede:  

Dirección:
Ctra. Gurb, 14, 08500 Vic, Barcelona, Vic, Barcelona, 08500, Spain

Descripción: