La Sra. Tomasa

  • Fecha y horarios
    mayo 11, 2019 - mayo 12, 2019
    11:55 pm - 6:00 am
We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.

Continuem amb la millor música en directe a La Cabra! ?

Dissabte 11 de maig La Sra. Tomasa arriba per primera vegada la sala més alternativa de la comarca d’Osona, per oferir-nos un dels seus explosius concerts que tant han aclamat els seus seguidors durant els últims anys.

Fusió és el substantiu que millor defineix la seva manera de fer, de treballar, en la qual les diferents voluntats dels membres de la banda es fusionen conceptualment en la personalitat de la Tomasa i es materialitzen en cançons i ritmes. Set nois joves amb una sola veu i el desig d’evolucionar i reinventar-se.

Aquest procés es veu reflectit en el seu segon LP titulat “La nostra Clau” en el qual es reflecteix aquesta sinergia, amb la qual fan un pas més , cuiden el so i en el qual la producció electrònica i la part més orgànica van de la mà per a vestir el missatge desenfadat i positiu que emeten. 

Aquesta frenètica carrera de fons ha portat el grup per 9 països, fent que l’idioma i el llenguatge es quedin en un segon pla, deixant que el cos, la vibració i el moment portin el timó i rumb. És per això, que viure’ls i experimentar-los en viu és la millor manera de descobrir-los .

 

No et perdis l’oportunitat d’experimentar en primera persona un dels seus shows! ??

Sede:  

Dirección:
Ctra. Gurb, 14, 08500 Vic, Barcelona, Vic, Barcelona, 08500, Spain

Descripción: