SAU 30

  • Fecha y horarios
    mayo 18, 2019 - mayo 19, 2019
    10:00 pm - 6:00 am
We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.

El pròxim dissabte 18 de maig arriba a La Cabra una de les bandes amb més història del nostre territori: SAU 30!

SAU30 s’ha concebut des del record de les espectaculars gires de la banda. Cada detall ha estat pensat perquè el viatge al món SAU sigui en primera classe, i fer-nos reviure la sonoritat, la imatge, l’esperit i sobretot, la màgia de SAU. L’escenografia de l’espectacle ha estat dissenyada per Lluís Martí, tècnic de llums de SAU (1989-99) que juntament amb Carles Sabater, va ser autor de totes les escenografies de SAU,  entre elles les de gires espectaculars com, “El més gran dels pecadors” o “Junts de nou per primer cop”.

En aquest viatge tothom és protagonista. SAU30 és un projecte comú, representat per totes i cadascuna de les persones que en formen part, unides exclusivament per commemorar 30 anys de Sau i mantenir el record i homenatjar l’amic Carles Sabater. Ells són:

Carles “Xarli” Oliver (bateria) Quim “Benítez” Vilaplana (bateria) Pep Sánchez (baix), Jordi Mena (guitarra), Josep Lluís Pérez (guitarra) Ramon Altimir (teclats) Gerry Duffy (veus i percussions) Pep Sala (veu, guitarra i piano) compositor de SAU i membre fundador del grup Juntament amb Carles Sabater i Joan Capdevila.

Per culminar el projecte, s’incorpora el cantant mataroní Jonathan Argüelles, vinculat a diferents formacions (Junts, Inèdits, etc.), que en la seva darrera etapa va destacar durant 2 anys com a vocalista al capdavant de la banda tribut TORNEM A SAU. Finalment també s’afegeix com a multi instrumentista Joan Antonell.

El muntatge i la producció tècnica de SAU30, reuneix a tot l’equip tècnic de les gires de SAU: Pedri González (tècnic de so) Lluis Martí, (tècnic de llums) Ferran Jurado (tècnic d’escenari “pipa”), Jan Puig (tècnic d’escenari “pipa”),  Miquel de Paz (Tècnic d’escenari “pipa”),  Martí E. Berenguer (fotògraf), i Joan Capdevila (road mànager) i qui va ser co-lletrista en moltes cançons de SAU i mànager personal de Pep Sala i Carles Sabater.

Sede:  

Dirección:
Ctra. Gurb, 14, 08500 Vic, Barcelona, Vic, Barcelona, 08500, Spain

Descripción: